Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Σύρο το πρώτο βραβείο στα Tourism Awards

Στην Σύρο το πρώτο βραβείο στα Tourism Awards

Στην κατηγορία της προσβασιμότητας σε ΑΜΕΑ, η Σύρος άξιζε αυτήν την διάκριση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Σύρου στα Tourism Awards 2021. Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης απέσπασε το πρώτο βραβείο (Platinum) στην κατηγορία Sustainability με την υποψηφιότητα «Η Σύρος φιλικός προορισμός σε ΑμεΑ», όπως παρουσιάστηκε από το video, που είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη χρονιά σε συνεργασία με την οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και την πλατφόρμα ExtraMilers, υλοποιώντας την ιδέα του Συριανού Νίκου Ρούσσου

. Σκοπός του video ήταν η ανάδειξη των δραστηριοτήτων και γενικώς των δυνατοτήτων που παρέχει ο τόπος μας ως τουριστικός προορισμός, φιλικός σε άτομα με αναπηρία.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, ο συμπολίτης μας κ. Νίκος Ρούσσος -τιμής ένεκεν για τη σπουδαία συμβολή του στην προώθηση του προσβάσιμου τουρισμού στο νησί – καθώς και ο Παραολυμπιονίκης και φίλος της Σύρου κ. Μάκης Καλαράς.

Μια σημαντική διάκριση για το νησί

Στην ομιλία του, ο κ. Κουταβάς ευχαρίστησε τόσο την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση, όσο και τον κ. Νίκο Ρούσσο, τους συντελεστές και συμμετέχοντες στο video, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις για την καίρια συμβολή τους.

Παρουσίασε, επίσης, το πλάνο δράσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της Σύρου ως προορισμού φιλικού σε ΑμεΑ, μέσω της συμμετοχής στο Πρόγραμμα Interreg, ενώ στο τέλος της βραδιάς οι εκπρόσωποι του Δήμου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των υπόλοιπων υποψηφίων και των παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024