
ΗΠΑ: «Δεν ενδιαφέρομαι να επιστρέψω» – Απάντηση Τραμπ στο διετές μπλόκο του Facebook
Σημειώνεται πως ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει τον διετή αποκλεισμό του από την πλατφόρμα ως προσβολή στο πρόσωπο των 75 και πλέον εκατομμυρίων Αμερικανών που τον ψήφισαν
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε στον διετή αποκλεισμό του από το Facebook, αναφέροντας πως δεν το ενδιαφέρει ιδιαιτέρως να επιστρέψει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εάν τελικώς ο CEO του, Μάρκ Ζάκερμπεργκ, του επιτρέψει τελικώς να το κάνει.
«Λένε ότι μπορεί να μου επιτρέψουν να επιστρέψω μετά από δύο χρόνια. Δεν ενδιαφέρομαι πολύ» σημείωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στην Βόρεια Καρολίνα.
Θυμήθηκε την περίοδο που ο Ζάκερμπεργκ τον είχε επισκεφθεί στον Λευκό Οίκο με τη σύζυγό του και του είχε πει πως ήταν «το νούμερο ένα στο Facebook». Ωστόσο, ο Τραμπ ισχυρίστηκε πως η συμπεριφορά του επιχειρηματία άλλαξε την επόμενη κιόλας ημέρα.
«Τόσο άδικο […] Αποκλείσουν μία ολόκληρη ομάδα ατόμων. Μία πολύ ισχυρότερη και πολύ μεγαλύτερη ομάδα» επεσήμανε.
Σημειώνεται πως ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει τον διετή αποκλεισμό του από την πλατφόρμα ως προσβολή στο πρόσωπο των 75 και πλέον εκατομμυρίων Αμερικανών που τον ψήφισαν.
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]




