
Παύλος Γαλακτερός – Νικολέτα Μαυρίδη: Τελικά είναι μαζί;
Η κοινή τους συνέντευξη και οι διακοπές στην Μύκονο.
Τον Παύλο Γαλακτερό και τη Νικολέτα Μαυρίδη τους γνωρίσαμε καλά μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor. Οι δυο τους αν και παραδέχονται πως ήρθαν κοντά στον Άγιο Δομίνικο δηλώνουν μόνο φίλοι. Ωστόσο, οι πράξεις τους μόνο αυτό δεν μαρτυρούν.
Η Νικολέτα όχι μόνο συνάντησε τον Παύλο αμέσως μόλις γύρισε Ελλάδα από το παιχνίδι αλλά μαζί πήγαν και διακοπές στην Μύκονο. Επίσης, σήμερα παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο DOT.
Σε αυτήν η Νικολέτα είπε: «Ξέρουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον που δεν τα ξέρουν οι φίλοι μας. Το δέσιμο που έχουμε είναι τεράστιο, δεν περίμενα να έχω τόσο δυνατή φιλία μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι το δώρο που πήρα από το Survivor».
Η ίδια επεσήμανε ότι είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Εμείς να προσθέσουμε, ότι ο Παύλος Γαλακτερός επίσης είναι πλέον μόνος στην προσωπική του ζωή αφού χώρισε με το που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο.
Ο Παύλος Γαλακτερός, αναφερόμενος στη σχέση τους, τόνισε: «Κολλήσαμε από την πρώτη μέρα γιατί νιώθαμε τα ίδια πράγματα. Εκεί όταν πας παθαίνεις σοκ. Το πρώτο βράδυ στην καλύβα, όλοι είχαν κάτσει και τραγουδούσαν κι εγώ ήμουν ξαπλωμένος και έκλαιγα από το σοκ».
- Fight for Glory 4: Άγριο νοκ-άουτ σε αγώνα πυγμαχίας στο Γαλάτσι – «Εκτοξεύτηκε» έξω από τα σχοινιά (vid)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται οι 17 συλληφθέντες από τη Βόρεια Ελλάδα
- «Μια γυναίκα που είναι εύκολο να αγαπήσεις» – Ο Κιάνου Ριβς μιλά για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Γκραντ
- Θεσσαλονίκη: Τσουχτερό πρόστιμο σε 49χρονη που είχε γάτες δεμένες με σχοινί στο μπαλκόνι της
- Νέα σενάρια για Βλαχοδήμο: «Θέλει Σεβίλλη, αλλά η Νιουκάστλ μιλάει με άλλη ομάδα»
- «Διακήρυξη της Ρόδου» με επίκεντρο τις τοπικές πραγματικότητες και την ισχυρή περιφερειακή συνεργασία