
Λαμία: Μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο παιδί της
Η 33χρονη μητέρα φέρεται να γρονθοκόπησε και να έστειλε στο Νοσοκομείο το μικρό της αγοράκι, για λόγους που δεν έχουν πλήρως εξακριβωθεί.
Σοκ προκαλεί, ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 6χρονου αγοριού από την ίδια του την μητέρα, με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τραυματισμένο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κοινότητα της Λαμίας.
Σύμφωνα με το LamiaReport, η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλωθεί κάτι τόσο σοβαρό.
Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά το κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.
Συνέλαβαν τη μητέρα
Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν χθες βράδυ αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέας.
Στο ίδιο σπίτι μεγαλώνουν κι άλλα παιδιά κάποια εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




