Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χαμός» στη Βραζιλία: Αρνούνται να παίξουν στο Copa America οι παίκτες! (pics)

«Χαμός» στη Βραζιλία: Αρνούνται να παίξουν στο Copa America οι παίκτες! (pics)

«Πανικός» στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, καθώς δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του Copa America οι ποδοσφαιριστές της Σελεσάο δεν δέχονται να αγωνιστούν στη διοργάνωση!

«Χαμός» από το πουθενά στη Βραζιλία! Παρότι η Ομοσπονδία και η CONMEBOL αποφάσισαν να γίνει το Copa America στη Βραζιλία, τα πάντα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον… αέρα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ποδοσφαιριστές της Σελεσάο δεν συμφωνούν με την απόφαση αυτήν και αυτή τη στιγμή δεν δέχονται να αγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο Copa America!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, οι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας πιστεύουν πως δεν είναι ικανή η πατρίδα τους να αναλάβει μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, καθώς η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει φτάσει σε κόκκινα επίπεδα, ενώ το κλίμα μεταξύ του κόσμου και της κυβέρνησης είναι επίσης τεταμένο!

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Σελεσάο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τα άκρα! Από την άλλη, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο ESPN, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα έχει σύντομα μία συνάντηση με όλα τα μέλη της ομάδας ώστε να καταφέρει να τους αλλάξει την απόφαση.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024