Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σάκκαρη: Ανετη νίκη και πρόκριση στον τρίτο γύρο (2-0)

Μαρία Σάκκαρη: Ανετη νίκη και πρόκριση στον τρίτο γύρο (2-0)

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Τζασμίν Παολίνι και προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Τζασμίν Παολίνι για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός, με την Ελληνίδα τενίστρια να πετυχαίνει μια επιβλητική νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-3) απέναντι στην Ιταλίδα και να περνάει εύκολα την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας πέρασε για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ελίς Μέρτενς – Ζαρίνα Ντίγιας, με την Βελγίδα να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην βραχύσωμη, αλλά πάρα πολύ επικίνδυνη Τζασμίν Παολίνι και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 29 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ από την άλλη πλευρά η Ιταλίδα τενίστρια έβγαλε μόνο 12 winners και είχε 22 αβίαστα λάθη.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά γκέιμς, η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κυριάρχησε στο κορτ. Η Ιταλίδα προηγήθηκε με 1-0 και 2-1, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια με πέντε συνεχόμενα γκέιμς έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 6-2.

Με την ψυχολογία στα ύψη και έχοντας… σπάσει τον τσαμπουκά της Παολίνι, η συμπατριώτισσά μας μπήκε δυνατά στο κορτ και έφτασε γρήγορα στο 3-0. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με την Μαρία να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να φτάνει ελεγχόμενα στο 6-3 και στη νίκη με 2-0.

Η Σάκκαρη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, με την Ελληνίδα τενίστρια να ψάχνει την πρόκριση στους  «16» του Ρολάν Γκαρός για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024