Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 22-9

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 22-9

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση, η Μπαρτσελονέτα το εκμεταλλεύτηκε και έτσι επικράτησε με σκορ 22-9 των Ερυθρόλευκων, αποκλείοντας τους από τη συνέχεια του Final 8

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση στην αναμέτρηση εναντίον της Μπαρτσελονέτα και ηττήθηκε από τους Ισπανούς με σκορ 22-9, έχοντας εκτός τον βασικό του τερματοφύλακα, Ζερεδεβά, ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μείνουν νωρίς πίσω στο σκορ και να ηττηθούν δίκαια. Όμως οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να επιστρέψουν ιδιαίτερα δυνατοί του χρόνου έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ηχηρές μεταγραφές ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο.

Η Μπαρτσελονέτα προκρίθηκε έτσι στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο (Φερεντσβάρος-Μπρέσια το άλλο ματς), ενώ οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με το Ανόβερο για τις θέσεις 5-8 του τουρνουά.

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν φουριόζοι το ματς τρέχοντας ένα σερί 6-0 που ήταν και το αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Μπαρτσελονέτα δεν κατέβασε ταχύτητα, ήταν απίστευτα εύστοχη στον παίκτη παραπάνω και έτσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 13-2.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, όμως ήταν αργά, με τους Ισπανούς να διαχειρίζονται το παιχνίδι και να φτάνουν στη νίκη με σκορ 22-9, περνώντας στα ημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-2, 6-3, 3-4

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Τσους Μαρτίν): Λόπεθ, Φαμέρα, Γρανάδος 4, Μουναρίθ 1, Μποντεγκά 3, Λαρούμπε 1, Αλεξιτς 4, Φερνάντεζ 2, Ντε Τόρο 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ 4, Μπούστος, Κοϊμπρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ιρβινγκ, Γαλανόπουλος

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024