Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωστής Μαραβέγιας: Το «άχτι» για τον Μουζουράκη και η επιθυμία να γίνει πατέρας

Κωστής Μαραβέγιας: Το «άχτι» για τον Μουζουράκη και η επιθυμία να γίνει πατέρας

O Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την αγάπη του στα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας αλλά και για τον φίλο του Πάνο Μουζουράκη

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/6) καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την αγάπη του στα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του.

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας περιέγραψε και την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά και η οποία ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη.

«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου…

Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά (γέλια). Είναι η αγάπη μου. Δεν με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό τραγουδιστή, είμαι ένας τραγουδοποιός που χαίρομαι όταν γράφω. Υπάρχει μια σύγχυση της σοβαροφάνειας και της σοβαρότητας. Δεν μπορώ τα στεγανά και τους αποκλεισμούς. Όλοι είμαστε pop» τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο. Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική» αποκάλυψε ο τραγουδοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Κωστής Μαραβέγιας:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024