Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς περιμένει τον Αραούχο

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς περιμένει τον Αραούχο

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει σαν τρελός τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, γι' αυτό και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί σχεδόν σε κάθε μεταγραφικό παζάρι στόχο της ΑΕΚ, και φυσικά κάτι ανάλογο συμβαίνει και το φετινό καλοκαίρι.

Η Ένωση, εφόσον δεν ανανεώνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται σε αναζήτηση φορ, και ο αργεντινός επιθετικός μοιάζει να είναι ο ιδανικός για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ μάλιστα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την επιστροφή του Αραούχο, και γι’ αυτόν το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν την περίπτωσή του και τις επαφές με τη Λας Πάλμας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μιλόγεβιτς έχει εξαιρετική άποψη για τον Αραούχο και θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του, γι’ αυτό και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση περιμένοντας αργά ή γρήγορα να υπάρξει συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τη Λας Πάλμας έχουν ξεκινήσει, με τον ισπανικό Τύπο να αναφέρει σε χθεσινά ρεπορτάζ ότι η προσφορά της ΑΕΚ αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα δεν υπάρχει σίγουρα deal, όμως φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλες μεταγραφικές περιόδους, αφού ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας είναι πιο διαλλακτικός, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024