
Γαστούνη: Νεκρός εντοπίστηκε ένας 76χρονος σε κανάλι
Ο 76χρονος βρέθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο κανάλι, από κάτοικο της περιοχής που περνούσε από το σημείο
Άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου ενός 76χρονου που εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι με νερό στην θέση “Καλό Πηγάδι” στη Γαστούνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν στο σώμα του σημάδια σήψης αλλά η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή θα ξεκαθαρίσει τα αίτια του θανάτου του. Αν δηλαδή έπεσε μέσα στο κανάλι και δεν είχε δυνάμεις να βγει από αυτό με αποτέλεσμα να πνιγεί, αν πρόκειται για παθολογικά αίτια ή αν έχει συμβεί κάτι άλλο.

Πηγή: ilialive
Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 76χρονος βρέθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο κανάλι, από κάτοικο της περιοχής που περνούσε από το σημείο και άμεσα κάλεσε την Αστυνομία.
Παράλληλα κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του.
Αν και υπήρχαν διάφορες μαρτυρίες από πολίτες σχετικά με το χρόνο που είδαν για τελευταία φορά τον 76χρονο, οι Αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο ηλικιωμένος άντρας πατέρας δύο παιδιών, το βράδυ της Δευτέρας επιχείρησε να περάσει από ένα μικρό γεφυράκι στο κανάλι και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό.
Τα τραύματα που είδαν οι αστυνομικοί σε σημεία του σώματός του εκτιμάται πως είναι τραύματα που προκάλεσαν με δαγκώματα, τρωκτικά.

- Κίνδυνος τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ – Τον κάλεσε σε ακρόαση η ΔΕΑΒ για σπασμένα καθίσματα
- Μια αγωνιστική στον ΟΦΗ από την ΔΕΑΒ για ρίψη κροτίδας
- Δεκαπεντάχρονος κατηγορείται ότι χάκαρε το γαλλικό δημόσιο, έκλεψε τα έγγραφα εκατομμυρίων πολιτών
- Η «παραδοξολογία» του Στεπάν Τροφίμοβιτς
- «Ξεκινώ επιχειρηματικά»: Πρόγραμμα ΕΣΠΑ ύψους 70 εκατ. ευρώ για ενίσχυση νέων πτυχιούχων
- Μπανγκλαντές: Παιδί πέφτει σε ράγες και ο πατέρας του το καλύπτει ενώ περνά τρένο – Συγκλονιστικές εικόνες


