Ο Προμηθέας δεν θα προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ για την ένσταση για το ματς με το Λαύριο και έτσι οι τελικοί της Basket League θα γίνουν κανονικά με το πρώτο ματς, αυτό των μικρών τελικών να διεξάγεται την Τετάρτη (2/6).
Οι μεγάλοι τελικοί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαύριο θα αρχίσουν την προσεχή Πέμπτη (3/6), ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα αρχίσει η σειρά Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ που θα κρίνει την 3η θέση στην λίγκα.
Τα παιχνίδια θα ολοκληρωθούν με διαδικασία-εξπρές καθώς οι αγώνες και στις δύο σειρές θα διεξάγονται μέρα παρά μέρα, ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα και οι διεθνείς να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών της Basket League:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.