
Ιωάννα Τούνη: Χώρισε και αγόρασε σπίτι
Όπως αποκάλυψε η ίδια θα μπει στο διαμέρισμα σε λίγους μήνες γιατί θα χρειαστεί πλήρη ανακαίνιση.
Ελεύθερη και ωραία είναι εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο και επιχειρηματίας χώρισε από τον Γιάννη Σιδεράκη και θέλησε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.
Όπως γνωστοποίησε η ίδια με stories της στο Instagram, στο οποίο είναι αρκετά ενεργή, ύστερα από 9 μετακομίσεις σε ένα χρόνο βρήκε το σπίτι των ονείρων της, το αγόρασε και πλέον περιμένει να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση για να μπει μέσα.
«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι. Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω», είπε χαρακτηριστικά η ίδια στα stories που ανέβασε.
Οι αναρτήσεις της:
- Δήμος Αθηναίων: 20 νέα μικρά απορριμματοφόρα
- Μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Δύο ταχύτητες στην ελληνική οικονομία
- Νέο Δημοτικό Κυνοκομείο Δήμου Τρικκαίων
- Παραχώρηση συλλογής έργων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- Η Άρσεναλ θέλει να κάνει «βασιλιά» τον Βινίσιους – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνουν οι «κανονιέρηδες»
- Νίκος Γάτσας: «Η απόφαση της UNESCO ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Όλυμπο και την Ελασσόνα»


