Κορονοπάρτι στη Μυτιλήνη με πρωταγωνιστή γνωστό ποδοσφαιριστή
Πάρτι με περισσότερα από 50 άτομα, με ποτά, τραγούδια, χορούς και βεγγαλικά
Μπορεί τα μαγαζιά να άνοιξαν με κανόνες και χωρίς μουσική καθώς ο κοροναϊός καραδοκεί και σκοτώνει ακόμη δεκάδες συμπολίτες μας, όμως, κάποιοι εμφανίζονται αμετανόητοι και προχωρούν σε διοργάνωση κορονοπάρτι χωρίς κανέναν κανόνα.
Ένα τέτοιο κορονοπάρτι στήθηκε στη Λέσβο και μάλιστα με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων. Και μπορεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και η παρέα του να κάνουν τις διακοπές τους, αλλά η… ανέμελη διασκέδαση χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα, αν μη τι άλλο προκαλεί.
Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το in.gr φαίνεται ότι στήθηκε ένα πάρτι με τουλάχιστον 50 άτομα για γενέθλια, με τούρτες, φωτορυθμικά, ποτά, χορό και φυσικά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.
Και πολλά βεγγαλικά ασφαλώς που σίγουρα είναι ορατά σε όλους και θα έπρεπε να κινητοποιήσουν τις αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι το νησί της Λέσβου δεν έχει ξεπεράσει την πανδημία, το αντίθετο μάλιστα καθώς τοπικοί παράγοντες λένε ότι μπορεί η Λέσβος να μπει ξανά στο κόκκινο.
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου
- Καλλιθέα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
- Πώς η Γροιλανδία μπορεί να γίνει η αφορμή για να πάψει η Ευρώπη να εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το άσυλο – Τι αλλάζει για ασφαλείς τρίτες χώρες και χώρες καταγωγής
- «Τα παιδιά δεν ξέρουν ότι πέθανε η πεθερά μου» -Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης για την τραγωδία στην Ελευσίνα


