Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γωγώ Μπρέμπου: «Ήταν καιρός να ανοίξουν τα θέατρα»

Γωγώ Μπρέμπου: «Ήταν καιρός να ανοίξουν τα θέατρα»

Όσα είπε η ηθοποιός στο «Πάμε Δανάη!».

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα η Γωγώ Μπρέμπου. Η ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, το πέρασμά της από το Mega στα σίριαλ «Η ζωή μας μια βόλτα» και «Περί ανέμων και υδάτων» αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Αισθάνομαι κανονικά που ανοίγουν τα θέατρα. Μου φαίνεται σαν να πιάνω τη στιγμή από εκεί που την άφησα το Μάρτιο. Έχω όμως πολύ τρακ για την πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου που έχουμε στο θέατρο Αθηνά. Ήταν καιρός να ανοίξουν τα θέατρα. Μείναμε κλειστοί 15 μήνες. Το θέατρο Αθηνά είναι ανοιχτό. Κάνουμε τη “Θηλιά” του Πάτρικ Χάμιλτον, ένα έργο που έχει γραφτεί το 1930. Είναι ψυχολογικό θρίλερ. Στο έργο, δύο φίλοι από το σχολείο δολοφονούν έναν συμμαθητή τους που τον θεωρούν υποδεέστερο πνευματικά. Καλούν τη μητέρα του παιδιού και φίλους τους για να δουν αν θα τους καταλάβουν και τους κάνουν μία φάρσα. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με την παρανόηση, τη συγκάλυψη, τα ταπεινά ένστικτα των ανθρώπων. Έχει βασιστεί σε πραγματική ιστορία που έγινε στο Σικάγο, με δύο φοιτητές που ήθελαν να κάνουν το τέλειο έγκλημα και τελικά φυλακίστηκαν», είπε η αγαπημένη ηθοποιός για το άνοιγμα των θεάτρων και την παράσταση στην οποία θα συμμετέχει.

Τα σίριαλ του Mega:

«Από το πέρασμα από το Mega, στα “Η ζωή μας μια βόλτα” και “Περί ανέμων και υδάτων” θυμάμαι κυρίως το πρωινό ξύπνημα από εκείνη την περίοδο. Είναι δύο διαφορετικές περίοδοι, αν και κοντινές. Το “Η ζωή μας μια βόλτα” ήταν η πρώτη σειρά που έκανα στην τηλεόραση. Εγώ δεν ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση. Ήμουν φοβισμένη γιατί στη σχολή μας είχαν πει ότι έχει υπερέκθεση. Ήμουν στο κρατικό Βορείου Ελλάδος, είχα παίξει 2-3 ρόλους στο θέατρο και με πήραν τηλέφωνο για τη σειρά και αν θέλω να πάω να με δούνε. Εγώ δεν ήθελα να πάω. Τελικά ήρθα στην Αθήνα με παρότρυνση της αδερφής μου, και πήγα στο κάστινγκ στο στούντιο», περιέγραψε η Γωγώ Μπρέμπου για την πρώτη της συμμετοχή σε σίριαλ.

«Ένιωσα πολύ ωραία όταν βγήκε το σίριαλ στον αέρα. Αλλά φοβόμουν τι θα γίνει στο μέλλον, σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να σταματήσω να είμαι εξωστρεφής. Αλλά μου πέρασε. Το “Περί ανέμων και υδάτων” ήταν μια άλλη περίοδος, με καταπληκτικούς ηθοποιούς μιας άλλης γενιάς. Ήταν απίστευτοι καλλιτέχνες, επαγγελματίες. Αυτό που είχα να κάνω ως νέα ηθοποιός ήταν να ακολουθήσω αυτό που συνέβαινε», συνέχισε η ίδια.

Όπως εξήγησε η ίδια, αν και δε βλέπει τηλεόραση λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, θα έκανε ξανά τηλεόραση. «Τηλεόραση δεν έβλεπα πολύ, ποτέ. Μετά το 2013-2014 που άρχισε να δυσκολεύει πολύ η θεατρική δουλειά, δεν είχα πολύ χρόνο για τηλεόραση. Αλλά νομίζω ότι έχει αρχίσει πάλι η τηλεόραση και παίρνει μπρος και ειδικά η μυθοπλασία στη γλώσσα μας. Θα έκανα ξανά τηλεόραση, ναι», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αναφερόμενη στα προσωπικά της είπε μόνο «όλα ωραία», γελώντας, και σημειώνοντας ότι δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. «Έχω κάνει και ένα streaming “Μετά το βυσσινόκηπο” μέσω του Viva. Παίχτηκε μέχρι 16 Μαΐου και θα προβληθεί πάλι το φθινόπωρο. Κάνω και παρουσιάσεις βιβλίων μέσω podcast στο pod.gr, κάνω την αφήγηση εγώ και ο Κώστας Κατσουλάρης κάνει την ανάλυση του βιβλίου», είπε ακόμα η Γωγώ Μπρέμπου σχετικά με όσα κάνει αυτό τον καιρό.

«Είναι ψέμα ότι είχα πει ότι αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να ασχοληθώ με την αστρολογία. Με έχουν ξαναρωτήσει, δεν το έχω πει αυτό. Με το ίντερνετ αναπαράγονται όλα. Όταν βλέπουμε κάτι δημοσιευμένο, το διαβάζουμε, μας δίνεται η εντύπωση ότι έχει κύρος. Χρειάζεται όμως μια διασταύρωση. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, προφανώς θα έκανα μια άλλη δουλειά που αγαπάω. Η ώρα πάνω στη σκηνή ή του γυρίσματος, είναι η ώρα που προτιμώ περισσότερο από όλα», ανέφερε κλείνοντας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024