Μητσοτάκης: «Σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής»
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος
«Ημέρα κατά του Καπνίσματος σημαίνει Ημέρα υπέρ της Ζωής. Την υποδεχόμαστε περήφανοι γιατί ο νόμος που ψηφίσαμε και πολλοί αμφισβήτησαν αποτελεί, πλέον, πραγματικότητα. Και γιατί αποδείξαμε ότι ναι, μπορούμε να αλλάζουμε τις συνήθειες που βλάπτουν εμάς και τους γύρω μας». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος.
Επιπλέον επισημαίνει: «Πρόκειται, ωστόσο, για ένα διαρκές στοίχημα ζωής και πολιτισμού. Γι αυτό και δεν αρκούν μόνο οι 21 δράσεις της Πολιτείας εναντίον του καπνού. Είναι αναγκαία και η αλλαγή στην καθημερινή συμπεριφορά όλων μας. Ώστε μέχρι το 2025, οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 30%».
«Από την εξάρτηση στην υγεία είναι μία ανάσα δρόμος. Γι’ αυτό σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Αθώωση λόγω αμφιβολιών ζητά ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται για βιασμό στο ΑΤ Ομονοίας
- Δήμος Τανάγρας: Νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442