Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή χρονιά με το τρεμπλ, κατακτώντας το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα και το 12ο στην ιστορία του συλλόγου. Δείτα τα «κλικ» από την απονομή.
Έπειτα από την κατάκτηση της Euroleague και το Κύπελλο Ελλάδας ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος για να ολοκληρωθεί μια «ονειρική» σεζόν με ένα ιστορικό τρεμπλ για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.
Οι Ερυθρόλευκες διατηρήθηκαν στην κορυφή του ελληνικού πόλο, καθώς επικράτησαν με 7-4 της Βουλιαγμένης, έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α’ Εθνικής και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου για όγδοη σερί χρονιά και για δωδέκατη στην ιστορία του.
Έτσι, η ομάδα του Πειραιά έμεινε πρώτη στη σχετική κατάταξη, μετρώντας 12 πρωταθλήματα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η Βουλιαγμένη με 11. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός με αυτή την κατάκτηση έγινε η πρώτη ομάδα στο πόλο γυναικών που φτάνει στο τρεμπλ.
Φυσικά, οι Ερυθρόλευκες ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αφού πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη τους ακόμα ένα τρόπαιο φέτος και οι βουτιές στην πισίνα είχαν την τιμητική τους, όπως και οι φωτογραφίες με την κούπα.
Μεγάλο ραντεβού έχει το βράδυ της Τετάρτης ο Μαουρίτσιο Μαριάνι καθώς θα σφυρίξει τον τελικό του Conference League Κρίσταλ Πάλλας-Ράγιο Βαγεκάνο στη Λειψία. Συνεργάζεται και με ψυχολόγο
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.