
ΠΑΟΚ: Κέρδισε προκριματικό γύρο στο Europa Conference League χάρη στη Βιγιαρεάλ
Η κατάκτηση του Europa League από τη Βιγιαρεάλ δημιούργησε ένα ντόμινο που ευνοεί τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον τρίτο και όχι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Ευχάριστα μαντάτα για τον ΠΑΟΚ με τη… συνδρομή της Βιγιαρεάλ. Μετά την κατάκτηση του Europa League το «κίτρινο υποβρύχιο» εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο επόμενο Champions League αν και μέσω του πρωταθλήματος ήταν να παίξει στο νεοσύστατο Europa Conference League.
Έτσι η UEFA έπρεπε πλέον να κάνει κάποιες αλλαγές στις θέσεις του Europa League και του Europa Conference League και το πρωί της Κυριακής (30/5) αποφάσισε να δώσει τελικά προτεραιότητα στις ομάδες που είχαν κατακτήσει το Κύπελλο στις χώρες τους.
Έτσι μεταξύ άλλων επωφελήθηκε και ο ΠΑΟΚ που κερδίζει έναν γύρο και δύο επιπλέον εβδομάδες προετοιμασίας αφού θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον τρίτο (5 και 12 Αυγούστου) και όχι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Μαζί με τον Δικέφαλο ευνοήθηκε και η κυπελλούχος Ελβετίας, Λουκέρνη, για την οποία ισχύουν τα ίδια.
Τέλος, η κυπελλούχος Σλοβενίας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, η κυπελλούχος Ουγγαρίας, Ούιπεστ, του Λουξεμβούργου και της Λιθουανίας, από το πρώτο προκριματικό του Conference θα ανέβουν στον δεύτερο.
Πηγή: to10.gr
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν



