
Η Σαν Λορέντζο θέλει τον Ινσούα, ο οποίος περιμένει την ΑΕΚ
Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θα επιστρέψει στην Αθήνα για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτησης με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Τον Εμάνουελ Ινσούα θεωρούν οι άνθρωποι της Σαν Λορέντζο ως τον κατάλληλο για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Οι Αργεντινοί ψάχνουν έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με προσωπικότητα, ο οποίος θα ξέρει το πρωτάθλημα της χώρας.
Ο Ινσούα πληροί αυτές τις προδιαγραφές, αφού γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες της πατρίδας του.
Θεωρητικά, η Σαν Λορέντζο θα κάνει μία κρούση στην πλευρά του 30χρονου αριστερού μπακ, για να διερευνήσει τις προθέσεις του παίκτη.
Το μέλλον του Ινσούα παραμένει αβέβαιο. Ο δανεισμός του στην Αλντοβίσι ολοκληρώνεται και ο 30χρονος αμυντικός θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ.
Στα Σπάτα έχει εγκατασταθεί νέος προπονητής, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αξιολογεί από μηδενική βάση το υλικό της Ένωσης.
Ο Ινσούα θα έχει μία συζήτηση με τον Σέρβο προπονητή, αλλά η υπόθεση του είναι ανοιχτή και ίσως να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.
Πάντως, η… δεδομένη καταδίκη του μέχρι πριν λίγο καιρό έχει αναιρεθεί, ενώ άλλωστε ο Ινσούα έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ΑΕΚ.
Πηγή: to10.gr
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
- Φεστιβάλ Γαστρονομικών Εμπειριών στα Μεσόγεια
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final-4 – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- ΗΠΑ: Υγειονομικοί έλεγχοι στα σύνορα λόγω Εμπολα
- Ζώα συντροφιάς: Πρόγραμμα εξειδικευμένης φροντίδας και διατροφής για επαγγελματίες και κηδεμόνες
- Ρωσία: Έπληξε λιμάνι στον Δούναβη – Η Ουκρανία εξαπέλυσε drones εναντίον της Μόσχας



