«Πάτησε» κορυφή η Βέροια (1-0), δεύτερη σερί νίκη για τη Νίκη Βόλου (0-1)
Η Βέροια επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και «πάτησε» στην κορυφή του Βόρειο Ομίλου της Football League, ενώ η Νίκη Βόλου κέρδισε με 1-0 την Σαντορίνη.
Η Βέροια ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανσερραϊκό, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 για την 14η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή με 31 βαθμούς. Η ομάδα των Σερρών έμεινε στους 28 βαθμούς και είναι ισόβαθμη με την Καβάλα, η οποία όμως έχει δύο παιχνίδι λιγότερα.
Στον Νότιο Όμιλο, η Νίκη Βόλου πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Σαντορίνης στο γήπεδο της Νάξου. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Ροχάνο στο 58′ και έφτασε τους 16 βαθμούς ξεπερνώντας τους Κυκλαδίτες στην κατάταξη, οι οποίοι έμειναν στους 14 με παιχνίδι λιγότερο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...