
Επικός Γκουαρντιόλα: Ανέλυσε όλη την Τσέλσι σε 37 δευτερόλεπτα
Ο ένας και μοναδικός Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να αναλύσει όλη την Τσέλσι μέσα σε χρονικό διάστημα 37 δευτερολέπτων.
Απόλυτα διαβασμένος φαίνεται πως είναι ο «mastermind» Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (29/5, 22:00).
Σε μια ακόμα φανταστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Καταλανός τεχνικός στον Ρίο Φέρντιναντ, απέδειξε γιατί είναι τόσο επιτυχημένος σε αυτό που κάνει.
Πως; Αναλύοντας την ομάδα του Λονδίνου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης του Πόρτο μέσα σε μόλις 37 δευτερόλεπτα.
«Έχουν τους τρεις στόπερ, έχουν τους αμυντικούς χαφ, κλείνουν τους διαδρόμους, παίζουν όλοι κοντά με μικρές αποστάσεις. Ταυτόχρονα ανοίγουν πλάγια με τους φουλ μπακ και έχουν και βάθος με τον Βέρνερ που τρέχει στην επίθεση. Σε πιέζουν και στο κέντρο σε πιέζουν και στο πλάτος του γηπέδου και έχουν εξαιρετικούς παίκτες στον άξονα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Pep just broke down the Chelsea tactics, I’m sh*tting breaks right pic.twitter.com/ztVBXgSOov
— ??? (@CFCNar) May 28, 2021
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε




