Βραζιλία: Αλλοι 2.371 νεκροί από Covid 19 – Ανησυχία για τον επερχόμενο χειμώνα
Επιδημιολόγοι εκφράζουν φόβους ότι η Βραζιλία απειλείται από τρίτο κύμα καθώς πλησιάζει ο χειμώνας του νότιου ημισφαιρίου.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 2.371 ασθενείς με την COVID-19, ενώ επιβεβαιώθηκαν 49.768 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Φόβοι για τρίτο κύμα
Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κοροναϊού στη λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατ. κατοίκων έχει φθάσει ως εδώ τους 459.045 νεκρούς επί συνόλου 16,3 και πλέον εκατομμυρίων μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που χαρακτηρίζονται υποτιμημένα από ειδικούς.
Την ίδια ώρα επιδημιολόγοι εκφράζουν φόβους ότι η χώρα απειλείται από τρίτο κύμα καθώς πλησιάζει ο χειμώνας του νότιου ημισφαιρίου.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια – Πάει για sold out και το ματς με τον ΟΦΗ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια