Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef spoiler: Αυτός αποχωρεί μια «στροφή» πριν τον μεγάλο τελικό - Οι δύο φιναλίστ

MasterChef spoiler: Αυτός αποχωρεί μια «στροφή» πριν τον μεγάλο τελικό – Οι δύο φιναλίστ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό του MasterChef. Μετά την αποχώρηση του Παύλου και του Αλέξανδρου, στο ριάλιτι μαγειρικής παραμένουν ο Διονύσης, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό του MasterChef. Μετά την αποχώρηση του Παύλου και του Αλέξανδρου, στο ριάλιτι μαγειρικής παραμένουν ο Διονύσης, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα.

Η Μαργαρίτα ήταν παίκτρια που πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του MasterChef, ενώ λίγο αργότερα η Μαρίνα κέρδισε τον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποχωρήσει οριστικά.

Έτσι η Μαργαρίτα περιμένει την αναμέτρηση του Διονύση με τη Μαρίνα για να μάθει με ποιον παίκτη θα μονομαχήσει στον τελικό. Και στις δύο περιπτώσεις κοινό πρόσωπο είναι η Μαργαρίτα, οπότε μένει να δούμε ποιος θα είναι ο άλλος παίκτης.

Ο τελικός έχει μαγνητοσκοπηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του εκτός από το τελευταίο μισάωρο που θα γίνει ζωντανά. Είναι μια πάγια επιλογή του καναλιού για να αποφευχθεί η διαρροή του ονόματος του μεγάλου νικητή.

Τα προγνωστικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διίστανται. Ωστόσο, τα spoiler δίνουν ως φαβορί στη μάχη για τη δεύτερη θέση στον τελικό τον Διονύση.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024