Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef - Aποχώρηση: Αυτός ο παίκτης είπε «αντίο» μια ανάσα πριν από το τέλος

MasterChef – Aποχώρηση: Αυτός ο παίκτης είπε «αντίο» μια ανάσα πριν από το τέλος

Πίσω από τις κουζίνες του MasterChef βρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και Μαρίνα Ντεμολλάι. Για κάποιον αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που θα μαγείρευε μπροστά στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Πίσω από τις κουζίνες του MasterChef βρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και Μαρίνα Ντεμολλάι. Για κάποιον αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που θα μαγείρευε μπροστά στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου, οι δυο παίκτες του MasterChef φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή στο παιχνίδι.

Σε μια απαιτητική δοκιμασία, τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Μαρίνα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Σε πρώτο πλάνο βρέθηκε ένα πολύ πιάτο αντιγραφής που έφερε τη γαστρονομική σφραγίδα του Γαλλοϊταλού σεφ, Herve Pronzato.

Μια προσπάθεια που θα έδινε σε έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef μία τελευταία ευκαιρία για τον τελικό. Ποιος, όμως, ήταν εκείνος που εντυπωσίασε λιγότερο;

Σύμφωνα με την χαμηλή βαθμολογία των τριών κριτών του MasterChef την πόρτα της εξόδου, μια ανάσα πριν το τέλος, κλήθηκε να ανοίξει… ο Αλέξανδρος Συνοδινός!

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024