Ατύχημα είχε η Ματίνα Παγώνη μέσα στο γραφείο της και τις τελευταίες ημέρες περνά δύσκολα.
Συγκεκριμένα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μετά από ένα στραβοπάτημα, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπάσει το χέρι της.
Οι πόνοι ήταν αφόρητοι ενώ μέσα στην ατυχία της ήταν και τυχερή αφού θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ χειρότερα. Η ίδια φανερά καταβεβλημένη δεν μπορούσε να μιλήσει, όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time.
«Πείτε μου… Πονάω πολύ» είπε και παραδέχτηκε πως το ατύχημα έλαβε χώρα μέσα στο γραφείο της, «Έπεσα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι μου και το ΄χω βάλει στο γύψο».
Η Ματίνα Παγώνη βρίσκεται πλέον στη διαδικασία της ανάρρωσης και ελπίζει σύντομα να… ξεφορτωθεί τον γύψο από το χέρι της.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).