Η Ιταλία με τους Maneskin ήταν η χώρα που θριάμβευσε στη φετινή Eurovison. Το συγκρότημα «άναψε φωτιές» στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Zitti e buoni» και ανέβηκε στην κορυφή αλλά και στις τάσεις στο Youtube.

O frontman μάλιστα του συγκροτήματος, Damiano David, συζητήθηκε ιδιαιτέρως τόσο για το στυλ του και τη γοητεία του αλλά και για τις φήμες που τον ήθελαν να κάνει χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια του τελικού, κάτι που διαψεύσθηκε.

Ωστόσο, μετά την αναμπουμπούλα και τα πικρόχολα σχόλια που έγιναν από κάποιους, η δισκογραφική του εταιρεία των Ιταλών, τους απαγόρευσε να προβούν σε δημόσιες δηλώσεις ή να παραχωρήσουν την οποιαδήποτε συνέντευξη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η εταιρεία τους και ο μάνατζερ έχουν «αποκλείσει» τους Maneskin από κάθε είδους συνέντευξη μέχρι νεωτέρας. «Ο Damiano David είναι πολύ νευριασμένος και στεναχωρημένος με όλο αυτό το πράγμα. Οπότε φοβούνται με το τι μπορεί να πει… Ακόμη και το Voila που έγραψε στα social media, είναι σαν να βάζει λάδι στη φωτιά», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι έχει συμβεί: