
O Γκέλιος νίκησε τον Λημνιό και η Χόλσταϊν βλέπει Μπουντεσλίγκα (vid)
Η Χόλσταϊν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, νικώντας την Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού με 1-0 στον πρώτο αγώνα των μπαράζ.
Ο Γιάννης Γκέλιος βλέπει άνοδο και ο Δημήτρης Λημνιός υποβιβασμό! Η Χόλσταϊν Κίελ επικράτησε της Κολωνίας εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα των μπαράζ για την άνοδο/παραμονή στην Μπουντεσλίγκα (1-0).
Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι να ήταν ανώτεροι και να είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι στο 59ο λεπτό εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την καλή τους στιγμή, όταν μετά από κόρνερ ο Λι πήρε την πρώτη κεφαλιά-πάσα και ο Σιμόν Λόρεντς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Κολωνία βρήκε ξανά τα πατήματα της μετέπειτα, όμως πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει και η ομάδα του Γιάννη Γκέλιου πανηγύρισε μια τεράστιας σημασίας νίκη. H ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/4, 19:00).
ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Κάτερμπαχ (46′ Ντρέξλερ), Στσίχος, Μπόρναβ, Σμιτς, Σκίρι, Όζκαν (66′ Άντερσον), Γιάκομπς, Ντούντα, Βολφ (66′ Τίλμαν), Χέκτορ
ΚΙΕΛ: Γκέλιος, Νόιμαν, Βαλ, Κομέντα, Φαν Ντεν Μπερχ, Ιγκνόβσκι (59′ Λόρεντς), Μπάρτελς (78′ Μεες), Σανγκ Λι, Χάοουπτμαν, Πόραθ (67′ Ρις), Σέρα (78′ Γκιρθ)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/4): Δράση με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ και μπασκετικές μάχες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
- ΕΟΤ: Η Ελλάδα ως σύγχρονος, πολυθεματικός, βιώσιμος προορισμός στη νέα καμπάνια σε TikTok και Youtube
- «Άλλο ένα έγκλημα» – Ερώτηση ΚΚΕ στην ΕΕ για τη θέσπιση θανατικής ποινής στους Παλαιστίνιους από το Ισραήλ
- Fuel Pass: Στις 6 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων – Αναλυτικά τα ποσά
- Απογοήτευση στην Ιταλία για τον αποκλεισμό – Γκατούζο: «Αν κάποιος με τρυπήσει, δεν υπάρχει αίμα…»
- Ηράκλειο: Γυναίκα πέταξε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ από το μπαλκόνι – Έπεσε θύμα απάτης

