Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Σίμο, στον οποίο ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23 αρχής γενομένης από τον αγώνα Λιχτενστάιν-Ελλάδα στις 5 Ιουνίου.
Με την ευκαιρία της συμφωνίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θεόδωρος Ζαγοράκης καλωσόρισε τον κ. Σίμο στις Εθνικές Ομάδες: «Ο Γιώργος δουλεύει με ενθουσιασμό, συμπεριφέρεται με ταπεινότητα και ταιριάζει στο προφίλ των ανθρώπων που θέλουμε να εργάζονται στις Εθνικές Ομάδες. Τον καλωσορίζω στην Εθνική και του εύχομαι καλή επιτυχία».
«Γνωρίζουμε πώς δουλεύει ο Γιώργος Σίμος και αυτός είναι ο λόγος που επελέγη για το επόμενο βήμα στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».
Δήλωση Γιώργου Σίμου:
«Με χαρά αναλαμβάνω το καθήκον του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, το οποίο, πέραν της επαγγελματικής του διάστασης, αποτελεί και μεγάλη τιμή. Πάντα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία και θεωρώ ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή.
Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ, επίσης, όλους όσοι εργάζονταν στην ομάδα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως τον κ. Γιάννη Γκούμα. Θα επιχειρήσουμε να αξιοποιήσουμε τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα και να προσθέσουμε κάποια νέα στοιχεία σε αυτήν.
Εκτός από τους αγωνιστικούς στόχους – διακρίσεις, σκοπός μου είναι να συνδράμω στην ομαλή μετάβαση παικτών από την Εθνική Ελπίδων στην Εθνική Ανδρών. Πάνω απ’ όλα, πάντως, θα δουλέψουμε με νοοτροπία βασισμένη σε αρχές και αξίες που πρεσβεύει η χώρα μας, γιατί φορώντας το εθνόσημο εκπροσωπούμε την ιστορία και τον πολιτισμό της. Αρχίζει μια ωραία πρόκληση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις