
Πελώνη: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Τσίπρας
Για στρατηγικό αδιέξοδο του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Για στρατηγικό αδιέξοδο του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κα Πελώνη κάνοντας παράλληλα λόγο για παραλήρημα του κ. Τσίπρα επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από το χθες και εμμένει σε ξεπερασμένα συνθήματα.
Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη έχει ως εξής:
«Το μόνο που δείχνει το σημερινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα, είναι το στρατηγικό του αδιέξοδο. Δεν μπορεί να ξεφύγει από το χθες. Εμμένει πεισματικά σε κλισέ και ξεπερασμένα συνθήματα. Αρνείται να δει την πραγματικότητα και επιμένει να προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται.
»Ίσως ο μοναδικός λόγος της σημερινής του παρέμβασης ήταν να στηρίξει τον φίλο και στενό του συνεργάτη, κ. Παππά».
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί

