Μία από τις πιο γνωστές οικογένειες στη βιομηχανία ψυχαγωγίας πωλεί τα μεταχειρισμένα ρούχα τους εδώ και αρκετά χρόνια. Σωστά, μπορείτε να αγοράσετε ρούχα από τις προσωπικές ντουλάπες της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ από την πλατφόρμα Kardashian Kloset, η οποία κυκλοφόρησε το 2019.

Εκεί, μπορείτε να μελετήσετε ρούχα και αξεσουάρ που έχουν ήδη περάσει από τις ντουλάπες των Κιμ, Κάιλι, Κλόε, Κένταλ, Κρις και Κόρτνει. Τώρα, η οικογένεια ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της φυσικό κατάστημα στο Λας Βέγκας στις 24 Ιουνίου.

Το κατάστημα θα προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ απευθείας από τις ντουλάπες των κοριτσιών – θαύμα,  τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στον ιστότοπο της ιστοσελίδας, με νέα αντικείμενα που προστίθενται κάθε εβδομάδα. Η οικογένεια Καρντάσιαν σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει τις προσφορές της πέρα ​​από τη μόδα μόλις ανοίξει το κατάστημα.

Από την κυκλοφορία, το Kardashian Kloset έχει πουλήσει σχεδόν 9.000 κομμάτια.

Η επιτυχία του ιστότοπου μπορεί να αποδοθεί στην επιρροή της οικογένειας στα κοινωνικά μέσα. Σύμφωνα με την εταιρεία, μια ανάρτηση Instagram της Κάιλι Τζένερ τον περασμένο μήνα έφερε περισσότερους από 250.000 ανθρώπους στον ιστότοπο και αύξησε τις πωλήσεις κατά 400 τοις εκατό εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Οι τιμές κυμαίνονται από 25 δολάρια για τα ρούχα έως 55.000 δολάρια για μια σπάνια τσάντα Hermès, Birkin.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο