Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΡΤ γυρνάει την πλάτη στο πόλο γυναικών

Η ΕΡΤ γυρνάει την πλάτη στο πόλο γυναικών

Το OSFPTV θα μεταδώσει αυριο τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη καθώς η ΕΡΤ έχει το… μικρό σπίτι στο λιβάδι,

Η ΕΡΤ κάνει και πάλι το… θαύμα της. Γυρίζοντας ξανά την πλάτη στον ελληνικό αθλητισμό και σε ένα άθλημα που πριν από λίγο καιρό, τις μέρες του Πάσχα, έφερε μέσω του Ολυμπιακού στην Ελλάδα το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Κι όμως, παρά το γεγονός πως αύριο ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος πόλο γυναικών, η δημόσια τηλεόραση για ακόμα μια φορά κάνει πως δεν… βλέπει. Δεν ασχολείται και δεν ενδιαφέρεται να μεταδώσει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη, που σίγουρα θα της χάριζαν μεγαλύτερη θεαματικότητα από τις εκπομπές του… 0,01%.

Ένα άθλημα σαν το πόλο που έχει φέρει ένα σωρό ευρωπαϊκές κούπες στην Ελλάδα, αλλά η ΕΡΤ και ο προγραμματισμός της φτάνουν μέχρι το… μικρό σπίτι το λιβάδι και το… θέατρο της Δευτέρας. Κανένα ενδιαφέρον για τον αθλητισμό που απασχολεί εκατομμύρια κόσμου ανά τη χώρα.

Στην ΕΡΤ δεν βρίσκουν χρόνο, έχοντας τρία κανάλια, να ασχοληθοούν με τον αθλητισμό. Δείχνοντας επιδεικτικά πως δεν ενδιαφέρονται για εκείνον. Ακόμα και στο μπάσκετ γυναικών, όταν όλοι αναρωτιόνταν γιατί η κρατική τηλεόραση δεν δείχνει τους τελικούς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στην ΕΡΤ αποφάσισαν με τα… χίλια ζόρια να πάρουν τα ματς αλλά να τα δείξουν κυρίως στα ιντερνετικά τους κανάλια! Μέσω του Ertflix. Όπως κάνουν ακόμα και για τα πλέι οφ της Basket League.

Μάλλον στην κρατική τηλεόραση έχουν αποφασίσει να γυρίζουν την πλάτη σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας. Με αποτέλεσμα οι ίδιες οι ομάδες μέσω των ιντερνετικών καναλιών τους να προσπαθούν να δώσουν εικόνα και ήχο από τα ιντερνετικά τους κανάλια.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024