Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική: Με Σάλιακα και Πούγγουρα, εκτός ο Φορτούνης

Εθνική: Με Σάλιακα και Πούγγουρα, εκτός ο Φορτούνης

Ο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Φαν Σιπ, ενώ ο Φορτούνης ζήτησε και έλαβε άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Με τους Σάλιακα και Πούγγουρα, που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην γαλανόλευκη, αλλά χωρίς τον Κώστα Φορτούνη, που ζήτησε άδεια για οικογενειακούς λόγους, θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στα φιλικά με το Βέλγιο στις Βρυξέλες (03/06) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (06/06).

Ο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Τζον Φαν Σιπ, ενώ ο Κώστας Φορτούνης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, ζήτησε και έλαβε άδεια για οικογενειακούς λόγους και δεν θα αγωνιστεί στα δύο φιλικά.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ κάλεσε, ενόψει των φιλικών αγώνων της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο στις Βρυξέλες (03/06/2021) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (06/06/2021), τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τον κ. Φαν’τ Σχιπ για οικογενειακούς λόγους.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024