
Επίσκεψη Δένδια στη Ρωσία: Η συγκίνηση του ΥΠΕΞ με τα μικρά Ελληνόπουλα
Ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο ελληνικό πολιτιστικό κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν παιδάκια ντυμένα με παραδοσιακές ελληνικές στολές
O υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Γκελεντζίκ, πόλη με μακραίωνη ελληνική παρουσία, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με μέλη της ελληνικής ομογένειας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο τwitter.
Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος της επίσκεψης του κ. Δένδια στη Ρωσία, στο Γκελεντζίκ και την Ανάπα, πόλεις στα παράλια του βορείου Ευξείνου Πόντου με μακραίωνη ελληνική παρουσία.
Νωρίτερα, ο κ. Δένδιας βρέθηκε στο ελληνικό πολιτιστικό κέντρο, όπου τον υποδέχτηκαν παιδάκια ντυμένα με παραδοσιακές ελληνικές στολές.
«Είναι συγκινητικό να ακούς στο Γκελεντζίκ «καλημέρα» στα ελληνικά από παιδικές φωνές» είπε ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.
Δείτε την ανάρτηση
Είναι συγκινητικό να ακούς στο Γκελεντζίκ «καλημέρα» στα ελληνικά από παιδικές φωνές. pic.twitter.com/Uf1TmKfRzr
— Nikos Dendias (@NikosDendias) May 25, 2021
- Τροχαίο με τραυματίες στην Πανεπιστημίου: Συγκρούστηκε λεωφορείο με τρόλεϊ
- Το Predator και οι υποκλοπές «πρωταγωνιστούν» στην Έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
- Δήμος Κερατσινίου–Δραπετσώνας: Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία
- 15η Συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ Μαρόκου και Γαλλίας
- Καμία… κουβέντα με Παναθηναϊκό η Ρεάλ για τον Καμπάτσο – «Μένει στη Μαδρίτη»



