Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάξος: Σάλος για κορονογλέντι μετά από βάφτιση με 400 καλεσμένους και ζωντανή μουσική

Νάξος: Σάλος για κορονογλέντι μετά από βάφτιση με 400 καλεσμένους και ζωντανή μουσική

«Το μαγαζί ήταν πατείς με, πατώ σε, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και όλα αυτά την ώρα που η Νάξος το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει επιδημιολογική έξαρση» σημείωσε η καταγγέλλουσα.

Σάλος έχει προκληθεί στη Νάξο με βάπτιση και πολυπληθείς καλεσμένους που συμμετείχαν σε γλέντι σε παραλιακό μαγαζί.

Η βάπτιση έγινε το Σάββατο το μεσημέρι και ακολούθησε το γλέντι με τοπικά όργανα, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με καταγγελία στο naxostimes.gr, οι καλεσμένοι ήταν υπεράριθμοι (περισσότεροι από 400 άτομα) κάτι το οποίο  δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού αφού απαγορεύονται οι βαπτίσεις με πάνω από 100 άτομα και η ζωντανή μουσική.

«Το μαγαζί ήταν πατείς με, πατώ σε, χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και όλα αυτά την ώρα που η Νάξος το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει επιδημιολογική έξαρση» σημείωσε η καταγγέλλουσα. «Στα τραπέζια δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και φυσικά, λες και δε συμβαίνει τίποτα, κανένας δε φορούσε μάσκα», συμπλήρωσε.

Αντιδράσεις

Το γεγονός καταδίκασαν επιχειρηματίες του νησιού που ανησυχούν μην τυχόν τέτοιου είδους περιστατικά τινάξουν στον αέρα την τουριστική σεζόν και την καλή εικόνα που έχει παρουσιάσει το νησί κατά την περσινή τουριστική περίοδο αλλά και μέχρι σήμερα με τη συμμόρφωση των κατοίκων και των επιχειρήσεων στα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.

«Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί γιατί η τουριστική σεζόν τόσο στη Νάξο όσο και στα υπόλοιπα νησιά κρέμεται κυριολεκτικά από μία λεπτή κλωστή. Θα πρέπει όλοι μας με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ασφαλής προορισμός και να τηρούμε με ευλάβεια όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί. Ας ελπίσουμε πως ότι έγινε θα αποτελέσει ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν θα έχει συνέπειες», σημείωσε επιχειρηματίας του νησιού.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024