
Άλβαρο Μοράτα: Σκέτη καταστροφή οι διακοπές του στην Ελλάδα
Τι συνέβη στον άσσο της Γιουβέντους;
Η Serie A έριξε αυλαία και οι παίκτες είπαν να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Οι διακοπές αυτές όμως δεν ήταν οι ιδανικές για όλους. Τουλάχιστον όχι για τον Άλβαρο Μοράτα της Γιουβέντους.
Ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» είπε να πάρει μερικές ανάσες με τη συζύγό του στη χώρα μας, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα περίμενε. Τι συνέβη; Σε Instastories που δημοσίευσε ο 28χρονος ανέφερε πως δεν του επετράπη η επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα καθώς η σύζυγός του, Αλίς Καμπέλο, δεν είχε συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται εν καιρώ πανδημίας.
«Μου έσπασες τα νεύρα για να πάμε στην Ελλάδα, αλλά δεν είχες συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα πριν την πτήση. Τώρα επιστρέφουμε σπίτι μας έχοντας κοιμηθεί μόνο τέσσερις ώρες μετά το ματς με την Μπολόνια και αφού οδηγήσαμε δύο ώρες. Είσαι φαινόμενο, σκέτη καταστροφή. Σε σώζει μόνο ότι είσαι όμορφη», τον ακούμε να λέει στην Αλίς ο Μοράτα, ενώ από την πλευρά της εκείνη του απαντά: «Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι».

- Ανασφάλιστα οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη η εξέταση των ενστάσεων – Πώς ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο οι μάγκες με τα μπλε
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μητσοτάκης για την ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO: «Από σήμερα γίνεται βουνό ολόκληρης της ανθρωπότητας»
- Μπάρμπαρα Ρούμπιν – Η έφηβη σκηνοθέτις που ένωσε τους Άντι Γουόρχολ, Άλεν Γκίνσμπεργκ και Μπομπ Ντίλαν
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ


