
Παραμένει στο Νο. 18 η Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο. 18 της παγκόσμιας κατάταξης – Ανοδος για την Παπαμιχαήλ.
Στο Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε για μια ακόμα εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη.
Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο. 18 του κόσμου. Η Μαρία Σάκκαρη την περασμένη εβδομάδα δεν έλαβε μέρος σε κάποιο τουρνουά, αλλά συνέχισε την προετοιμασία της για το Ρολάν Γκαρός, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή (30/5).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Νο. 18 είναι το career high της Ελληνίδας τενίστριας. Από εκεί και πέρα, άνοδο είχε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται πλέον στο Νο. 271 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ακολουθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Νο.267 και η Σαμφώ Σακελλαρίδη στο Νο. 651.
Οσον αφορά στην πρώτη 5άδα, στην κορυφή βρίσκεται η Ασλεϊ Μπάρτι και ακολουθούν οι Ναόμι Οσάκα, Σιμόνα Χάλεπ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Σοφία Κενάν.
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ
- Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν ιρανικό τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»




