Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Εκτός εαυτού ο Ηλίας Μπόγδανος - Το Twitter τον «δικάζει» ξανά

Survivor: Εκτός εαυτού ο Ηλίας Μπόγδανος – Το Twitter τον «δικάζει» ξανά

Οι χρήστες του Twitter δίκασαν τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες έκανε παρέα με τον Τριαντάφυλλο ωστόσο τώρα στρέφεται εναντίον του

Μια ακόμη απίστευτη ένταση παρακολουθήσαμε στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να μπαίνει μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, όπου κέρδισε η κόκκινη ομάδα (Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος και Έλενα) τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε σε κάποια run να αγωνιστεί και σε κάποια άλλα όχι κι η Μπλε ομάδα ένιωσε αδικημένη γιατί έτσι έχασε.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί:

«Έχουμε μια πολύ ωραία ροή στο match, και ξαφνικά ένας Τριαντάφυλλος αποχωρεί, ξέρει ότι μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Το ξέρουμε όλοι, νιώθω ότι με κοροϊδεύει και πονάω με αυτό. Εκθέτει τον Σάκη, που τον έχει εκθειάσει… Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, τρέχεις και πονάς, αλλά συνεχίζεις. Αλλάζει όλο το παιχνίδι με όλη αυτή τη συμπεριφορά. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει. Κάνουμε τους ηλίθιους εδώ μέσα. Δεν μπορώ, με πνίγει το άδικο. Αυτό το πράγμα σε διαλύει. Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας. Δεν με σέβεσαι!!!».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο «μεγάλο καραγκιόζη».

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του Twitter δίκασαν τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες έκανε παρέα με τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες… τον φίλησε και στο στόμα!

Ο Ηλίας φαίνεται πως… γύρισε ξανά την μπιφτέκα και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στα social media.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024