Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Πολλά ερωτήματα – Σημαντική η ώρα θανάτου της 20χρονης Καρολάιν
Πολλά παραμένουν τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τις κινήσεις των δραστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά
Ερωτήματα και ελλιπή στοιχεία χαρακτηρίζουν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA» ο Γιώργος Καλλιακμάνης.
«Θα έπρεπε να έχει βρεθεί DNA. Έμειναν πολλή ώρα μέσα στην μονοκατοικία. Αν έγινε μάχη μεταξύ του δράστη ή των δραστών με την Καρολάιν ή με τον σύζυγο, σίγουρα θα υπάρχει DNA. Εκτός αν ήταν αποστειρωμένοι αυτοί που μπήκαν μέσα, με σακούλες πλαστικές σε χέρια πόδια και κάλυπταν τα πάντα. Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση» εκτίμησε ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής.
Παράλληλα, έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, ενώ διερωτήθηκε για το αν οι δράστες στραγγάλισαν την άτυχη μητέρα ενώ το μωρό ήταν δίπλα ή το τοποθέτησαν αφότου σκότωσαν την Καρολάιν.
«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την αστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος είτε ταυτοποιημένος είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί» σχολίασε σχετικά με το σκίτσο δράστη που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των καμερών, διερωτώμενος πώς οι διαρρήκτες γνώριζαν για τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό.
«Σημαντική και η ώρα θανάτου της 20χρονης. Μιλάμε υποθετικά όλο αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με τα πολύ λίγα στοιχεία που έχουμε» κατέληξε ο αστυνομικός.
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442