Ρόδος: Υπαστυνόμος έσπασε με βαριοπούλα το αμάξι του διευθυντή του
Σημειώνεται ότι έφερε μαζί του όπλο το οποίο και πήραν οι αστυνομικοί που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν. Ο υπαστυνόμος συνελήφθη
Ένα απίστευτο περιστατικό, χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της αστυνομίας στη Ρόδο, εκτυλίχθηκε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.
Υπαστυνόμος Β´ που υπηρετούσε ως γραμματέας στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και πλέον στο Μετανάστευσης, εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη και στη συνέχεια βγήκε από το το φορτηγό και προκάλεσε φθορές και με βαριοπούλα.
Ακολούθως ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή έσπασε την πόρτα και τον απείλησε.
Σημειώνεται ότι έφερε μαζί του όπλο το οποίο και πήραν οι αστυνομικοί που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν. Ο υπαστυνόμος συνελήφθη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το συμβάν υπέβαλε την παραίτηση του. Αφορμή για την επίθεση απετέλεσε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, ενώ ο υπαστυνόμος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442