
Αίγιο: 13χρονη απείλησε να αυτοκτονήσει
Συναγερμός στις Αρχές στο Αίγιο, καθώς όπως ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» μια 13χρονη κοπέλα επικοινώνησε με τον οργανισμό λέγοντας ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το κορίτσι τα ξημερώματα.
Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές στο Αίγιο το πρωί της Δευτέρας όταν ενημερώθηκαν για τηλεφώνημα 13χρονης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» , η οποία ήθελε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 13χρονη είπε ότι προτίθεται να θέσει τέλος στην ζωή της για προσωπικούς λόγους.
Όπως αναφέρει το tempo24.news άμεσα υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί το κορίτσι.
Περίπου στις 6 τα ξημερώματα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 13χρονη και να βάλουν τέλος στην αγωνία που προκλήθηκε από το τηλεφώνημά της.
Άμεσα δε, ενημερώθηκαν και οι γονείς της για το περιστατικό.
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Ανεστίδης στο in μετά τη δικαίωση: Ήταν ένα πληρωμένο συμβόλαιο γιατί έδειξα τη σαπίλα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τραμπ θα πάει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – Εκεί «θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα» λέει ο Ρούμπιο



