Τα πολύ χαμηλά νούμερα γνωστής παρουσιάστριας έχουν προβληματίσει τους υπευθύνους του καναλιού που την φιλοξενεί.
Πρόκειται για τις επιδόσεις της εκπομπής «φλΕΡΤ» στους πίνακες τηλεθέασης που πλέον είναι ιδιαίτερα πεσμένες.
Παρά τις ανανεωτικές προσπάθειες που έγιναν με νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το απογευματινό μαγκαζίνο της Νάντιας Κοντογιώργη δεν έχει προσελκύσει αρκετούς τηλεθεατές και τα νούμερά του εξακολουθούν να είναι απογοητευτικά για το κανάλι της Αγίας Παρασκευής.
Προχθές μάλιστα η εκπομπή «φλΕΡΤ» στο δυναμικό κοινό έκανε μόνο 0,9%.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.