
Survivor Spoiler: Ανατροπή- Αυτοί κερδίζουν απόψε το έπαθλο
Αγωνία και ανατροπές απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης.
Δύο νέες ομάδες δημιουργούνται στον Άγιο Δομίνικο, όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.
Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο φαγητού. Οι δυο ομάδες ωστόσο θα αλλάζουν και νέες συνθέσεις θα προκύπτουν συνεχώς.
Στους Κόκκινους θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη. Μετά από καιρό ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι ξανά στην ίδια ομάδα.
Στους Μπλε θα βρεθούν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, ένταση θα υπάρξει με τον Τριαντάφυλλο: «Όταν πήγα στον γιατρό και πονούσα, ο Ασημακόπουλος με κορόιδευε. “Πάλι δε θα παίξεις; Πάλι τα ίδια κάνεις; Καραγκιοζάκο!”» ακούγεται να λέει ο Τριαντάφυλλος στον Γιώργο Λιανό.
«Σε κορόιδευα; Με ποιο δικαίωμα; Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό»! απαντάει ο Ασημακόπουλος σε έντονο τόνο. «Δεν με σέβεσαι ρε φίλε που πονάω, που ουρλιάζω! Δεν με σέβεσαι, που έχω σπάσει τα πόδια μου και βγαίνεις και πουλάς ρε παραμύθια…» είναι η απάντηση που δίνει ο Μπόγδανος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η νέα κόκκινη ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο.
- Νεκρός 47χρονος σε λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάργα
- Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη γραμμή 2 του Μετρό
- Κάννες 2026: Ντέμι Μουρ, Κλόι Ζάο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ στην κριτική επιτροπή του Παρκ Τσαν-γουκ
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ



