
Το έκανε και αυτό ο Λεβαντόφσκι: Εσπασε στο 90΄ το ρεκόρ του Μίλερ (vid)
Ρεκόρντμαν στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολώνο επιθετικό να σπάσει το στοιχιωμένο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ.
Ιστορία με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου έγραψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, έφτασε τα 41 γκολ στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ.
Η Μπάγερν επικράτησε με 5-2 και το κεραάκι στην τούρτα το έβαλε στο τέλος ο Λέβα. Ο 34χρονος επιθετικός δεν είχε σκοράρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και κράτησε το καλύτερο για το τέλος, καθώς σκόραρε στις καθυστέρησεις του παιχνιδιού, σπάζοντας το τρομερό ρεκόρ του Μίλερ με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα





