
Άρωμα Ηπείρου φέρνει στο «Σπίτι με το MEGA» ο Σπύρος Σιώλος
«Λέω να πάμε προς την Ήπειρο. Τα τραγούδια τους όλα κρύβουν μια λεβεντιά και μια ιστορία. Ο Σπύρος Σιώλος είναι απόψε εδώ κοντά μας για να μας τραγουδήσει αυτούς τους ρυθμούς» ανέφερε ο Κώστας Αγέρης.
Ο Σπύρος Σιώλος μαζί με τον Κώστα Αγέρη ερμήνευσαν το «Χαλασιά μου» και μόνος του τα «Πέτρινα χρόνια», τον «Ήλιο», τον «Λιούλιου» και το «Κρασί δεν έπινα».
Στο τέλος του μέρους αυτού ο Σπύρος Σιώλος χάρισε στους τηλεθεατές του MEGA το «Με με διώχνεις μάνα για την ξενιτιά» και το «Ο ήλιος βασίλευε».
- Ο έρωτας του Τραμπ με τον Ερντογάν στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Ποιες απαντήσεις θα δώσει η Ελλάδα αν προκληθεί
- Εννέα σνακ που μας χαλαρώνουν
- Καιρός: Μεσημεριανές μπόρες στα ορεινά και ενισχυμένοι άνεμοι στο Αιγαίο – Πού θα έχει 35άρια
- Κάμερες: Νέα ηλεκτρονικά μάτια σε 100 κρίσιμους κόμβους – Ο ρόλος της λευκής γραμμής στις διαβάσεις
- Νέο πρόγραμμα για 8.000 ανέργους άνω των 55 ετών
- Ανελκυστήρες: Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι τους δήλωσαν και όσοι δεν τους δήλωσαν

