Θεσσαλονίκη: Σύλληψη… 15χρονου για παράνομη μεταφορά μεταναστών – Είχε κρύψει τρεις στο πορτ μπαγκάζ
Αστυνομικοί του τμήματος Βόλβης έκαναν σήμα στον ανήλικο να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Αρέθουσας και παρά την προσπάθεια του 15χρονου να το «σκάσει» πεζός συνελήφθη
Χειροπέδες σε έναν 15χρονο αλλοδαπό πέρασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί και να μεταφέρει παράνομα στη χώρα έξι αλλοδαπούς με αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αστυνομικοί του τμήματος Βόλβης έκαναν σήμα στον ανήλικο να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε πλησίον της Αρέθουσας και παρά την προσπάθεια του 15χρονου να το «σκάσει» πεζός συνελήφθη.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν έξι αλλοδαποί, τρεις εκ των οποίων ήταν κρυμμένοι στο χώρο αποσκευών. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος στερείται νομίμων εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια και άδειας ικανότητας οδηγού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νικολά Σαρκοζί: Μαρτυρία σε fast forward
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
- Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν «προσφορά Black Friday»
- Κυβέρνηση: Οι τρεις καυτοί φάκελοι που θα ανοίξουν μετά τις κάλπες




