Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Οι συγκινητικές ευχές του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου, για τη γιορτή της

Ελένη Μενεγάκη: Οι συγκινητικές ευχές του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου, για τη γιορτή της

Είναι γνωστό ότι η «Ωραία Ελένη» έχει μια πολύ καλή σχέση με τον αδερφό της

Είναι γνωστή η αγάπη που συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Παρά τα φορτωμένα προγράμματά τους, οι δυο τους πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο για να συναντηθούν και να μοιραστούν πολύτιμες στιγμές.

Και δεν είναι λίγες και οι φορές που εκφράζουν την αδυναμία που τρέφουν ο ένας για τον άλλο μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Έτσι συνέβη και σήμερα, που η Ελένη έχει τη γιορτή της και ο Θοδωρής της ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» μέσα από ένα πολύ τρυφερό story στο Instagram.

«Χρόνια Πολλά, αίμα μου», έγραψε και συνόδευσε την ανάρτηση με δυο φωτογραφίες τους. Μια πρόσφατη και μια παλιότερη, στην οποία ο ίδιος είναι παιδί. Και οι δυο τους, φυσικά, ήταν και παραμένουν πανέμορφοι σε κάθε ηλικία.

Όταν ήρθε στον κόσμο ο αδερφός της, η Ελένη, ήταν 48 κιλά και 16 χρονών. Τουλάχιστον έτσι είχε αποκαλύψει η ίδια πριν λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε, όταν αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλο παιδί ήταν ο αδερφός της όταν γεννήθηκε και πώς μεγαλύτερο μωρό στη ζωή της δεν είχε δει ξανά.

Η Ελένη Μενεγάκη τον Ιούνιο του 2017 δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της όταν αναφέρθηκε στην ημέρα που ο αδερφός της πήρε το πτυχίο του. «Σας ορκίζομαι, ένιωσα σαν να έπαιρνε πτυχίο ο γιος μου, Άγγελος!», ακούγεται να λέει στο βίντεο παρακάτω και να αποκαλύπτει το πόσο περήφανη είναι για τον αδερφό της.

Η σχέση τους μέχρι και σήμερα είναι άψογη. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, μιλούν αρκετά μαζί και μοιράζονται τις σκέψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Ο Θοδωρής έχει μια εξίσου άψογη σχέση με τα ανίψια του και δεν κρύβει την αδυναμία του στον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024