Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ωραιότερα σπίτια των Ελλήνων celebrities

Αυτά είναι τα ωραιότερα σπίτια των Ελλήνων celebrities

Εντυπωσιακά και ευρύχωρα. Δείτε ποια ξεχωρίζουν.

Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας χώρος. Το ησυχαστήριό μας. Το μέρος που μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε όπως το θέλουμε. Γι’ αυτό και οι Έλληνες celebrities έχουν φροντίσει να φτιάξουν τις κατοικίες τους έτσι όπως πραγματικά επιθυμούν. Μάλιστα, τώρα με την καραντίνα μοιράστηκαν αρκετές φορές εικόνες και βίντεο από τις ώρες που περνούσαν είτε στον κήπο τους είτε σε όμορφες γωνίες. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να τα θαυμάσουμε και εμείς. Πάμε να δούμε τα πιο εντυπωσιακά…

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Μένουν στον Νέο Βουτζά, σε μία ήσυχη τοποθεσία μέσα στη φύση. Οι δυο τους κατά τη διάρκεια του lockdown αφοσιώθηκαν στη δημιουργία ενός θερμοκηπίου, στο οποίο καλλιεργούν ντομάτες, μαϊντανό, μελιτζάνες αλλά και φράουλες, μήλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Ελένη Μενεγάκη

Το σπίτι της είναι στα Μελίσσια. Είναι κλασσικό και στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένα τεράστιος κήπος, μαζί με μια παιδική χαρά. Επίσης, στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχουν μεγάλα χρυσά κάδρα και εντυπωσιακά χαλιά. Οι καναπέδες είναι μοντέρνοι όπως και η τραπεζαρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Νίκος Κοκλώνης

Το σπίτι του παρουσιαστή και τηλεοπτικού παραγωγού έχει τα πάντα. Διαμέρισμα, γκαρνταρόμπα, πισίνα, γυμναστήριο μέχρι και σολάριουμ. Ο ίδιος περνάει πολύ χρόνο στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριό του ενώ συχνά το μέρος αυτό γίνεται τόπος συνάντησης πολλών celebrities της τηλεόρασης.

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης

Το σπίτι τους βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και έχει έναν τεράστιο κήπο. Είναι διακοσμημένο με γήινες αποχρώσεις και έχει ένα βιομηχανικό στυλ, ενώ τα χρώματα καφέ και γκρι υπερέχουν μεταξύ άλλων.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024