Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Κορινθία: Τεράστιες καταστροφές - Κάηκαν σπίτια [Εικόνες]

Φωτιά στην Κορινθία: Τεράστιες καταστροφές – Κάηκαν σπίτια [Εικόνες]

Σοκάρουν οι εικόνες από τις καμένα σπίτια από το πέρασμα της φωτιάς στην Κορινθία

Τιτάνιες προσπάθειες έκαναν όλη τη νύχτα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, για να αναχαιτίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στο Σχίνο Λουτρακίου και εξαιτίας των ισχυρότατων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα στα Γεράνεια Όρη, απείλησαν το Αλεποχώρι αλλά και τα Μέγαρα.

Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσίασε τα τελευταία δεδομένα από το μέτωπο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα και αναφέρθηκε στα επίγεια και εναέρια μέσα που επιχειρούν αυτή την ώρα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της επιχείρησης. «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι η πυρκαγιά θα οριοθετηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, 40.000 στρέμματα έχουν καεί μέχρι στιγμής και η προσπάθεια συνεχίζεται. Παράλληλα, υπάρχουν καταστροφές σε κατοικίες, όπως επιβεβαίωσε, με την καταγραφή των ζημιών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. «Εχουν καταγραφεί καταστροφές σε οικίες, αγροικίες και εξοχικά που στην πλειονότητα τους βρίσκονταν διάσπαρτα και εκτός οικισμών».

Ωστόσο οι φωτογραφίες που ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν σπίτια να έχουν καεί από τη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024