
Μπέρνλι – Λίβερπουλ 0-3: Πέρασε από το Turf Moor η Λίβερπουλ και βλέπει… αστέρια!
Με μία επαγγελματική εμφάνιση στο Turf Moor, η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 της Μπέρνλι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα, καθώς έπιασε τη Λέστερ στην 4η θέση, υπερερώντας των «αλεπούδων» στη διαφορά των τερμάτων!
Με μία επαγγελματική εμφάνιση στο Turf Moor, η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 της Μπέρνλι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα, καθώς έπιασε τη Λέστερ στην 4η θέση, υπερερώντας των «αλεπούδων» στη διαφορά των τερμάτων!
Σε ένα παιχνίδι με πολλές κλασικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, οι reds είχαν ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ένα στο ξεκίνημα του δευτέρου και ένα στο τέλος, φτάνοντας έτσι σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη που την κάνει μεγάλο φαβορί για την έξοδο στο επόμενο Champions League, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υπερτερεί της Λέστερ στη διαφορά των τερμάτων.
«Θρίλερ» μέχρι το φινάλε για τα δύο εισιτήρια, καθώς η Τσέλσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση και στους 67 βαθμούς (εκτός έδρας με Άστον Βίλα ο επόμενος αγώνας), ενώ Λίβερπουλ και Λέστερ είναι μόλις έναν βαθμό πίσω, με την ομάδα του Κλοπ να φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» και τη Λέστερ να υποδέχεται την Τότεναμ στο «Κίνγκ Πάουερ».
Καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με την Μπέρνλι να έχει την πρώτη καλή στιγμή. Ο Γουντ βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, ωστόσο το τελείωμα του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Η Λίβερπουλ κατάφερε ωστόσο να βρει το πολύτιμο γκολ, λίγο πριν τη ληξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ρόμπερτσον έβγαλε τη σέντρα και ο Φιρμίνο τελείωσε άψογα, σημειώνοντας στο 44ο λεπτό το 1-0 για την ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ.
Με το… καλησπέρα του δευτέτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Ο Μανέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φίλιπς κέρδισε τους πάντες στον αέρα, δίνοντας στη Λίβερπουλ αέρα δύο τερμάτων, γράφοντας έτσι το 2-0 στο 52ο λεπτό.
Το τελικό 3-0 ήρθε από τον Τσαμπερλέιν στο 88ο λεπτό, με τη Λίβερπουλ να αυξάνει έτσι τη διαφορά τερμάτων της στο +24, την ώρα που της Λέστερ έπεσε στο +20 μετά την ήττα της από την Τσέλσι, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που η Λίβερπουλ επικρατήσει της Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ», τότε θα κλειδώσει οριστικά και τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League!
Περισσότερα σε λίγο…
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)


