
Le Parisien: «Ο Εμπαπέ βλέπει τον εαυτό του στη Λίβερπουλ»
Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Κίλιαν Εμπαπέ βλέπει με καλό... μάτι τη μετακίνηση του στη Λίβερπουλ!
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ αυτή τη στιγμή, καθώς ο Γάλλος επιθετικός δεν φαίνεται πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που αφήνει τα πάντα ανοιχτά!
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, μία από τις ομάδες που σκέφτεται σοβαρά ο 22χρονος επιθετικός είναι η Λίβερπουλ! Όπως αναφέρει η «Le Parisien», ο Εμπαπέ βλέπει με καλό… μάτι τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ και φαντάζεται τον εαυτό του με τα «κόκκινα» στο «Άνφιλντ»!
Βέβαια, το όνειρο του Γάλλου εξακολουθεί να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που αναμένεται να κάνει τη δικιά της πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι.
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί – Μήνυμα από το 112
- Νεμέα: Εμπρηστική επίθεση με βενζίνη σε καφετέρια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ναυάγιο πλοίου με 116 επιβάτες στα ανοικτά των ακτών της Γουιάνας
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Οσμάν (pics)
- Αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το κλείσιμο οκτώ μειονοτικών σχολείων στη Θράκη
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Εντοπίστηκαν δύο οδηγοί που έκαναν drift
