Κώστας Αγέρης: «Η παραδοσιακή μουσική είναι οι ρίζες μας που δεν χάνουμε ποτέ»
Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έρχεται αυτό το Σάββατο 22 Μαΐου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»
Το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21:00, ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Ένα ταξίδι στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Τους Κώστα Αγέρη και Μελίνα Ασλανίδου στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα συντροφεύσουν καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες με αγάπη για την ελληνική μουσική παράδοση.
Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης.Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη.
Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης. Special guest η Αναστασία Παντούση.
Ο Κώστας Αγέρης, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του και την τελική του νίκη στο Voice μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στη μουσική βραδιά που ετοιμάζεται στο MEGA.
«Στις 19 Μαΐου είναι ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Πόντου. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα σας ξεναγήσω σε ένα όμορφο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Από τον Πόντο μέχρι και την Κρήτη. Η παραδοσιακή μουσική είναι οι ρίζες μας».
Ο Σπύρος Σιώλος δήλωσε τυχερός που θα συμμετέχει σε αυτό το μουσικό ταξίδι, στο «Σπίτι με το MEGA» και ανέφερε πως «η μόνη διέξοδο για μας τους καλλιτέχνες είναι να μας δίνεται το βήμα να τραγουδάμε και είναι ευκαιρία να ακούσει ο κόσμος τραγούδια που παντρεύουν την παράδοση με το μέλλον».
Η Μαριάννα Παπαμακάριου εκπροσωπεί την Κύπρο και δήλωσε ότι «θα δούμε ένα πολύ σοβαρό αφιέρωμα για την ξενιτιά, για τον πόνο, για τον Πόντο και την Κύπρο». Ενώ ανέφερε πως αισθάνεται πολύ περήφανη που θα είναι μέρος αυτού του αφιερώματος.
Ο κ. Ηλίας Υφαντίδης από πλευρά του ότι «η γεννοκτονία των Ελλήνων του Πόντου είναι ένα θέμα που με μεγάλο αγώνα προσπαθούμε να το προωθήσουμε. Κι εύχομαι να τύχει της διεθνής αναγνώρισης όπως η γεννοκτονία των Αρμενίων».
«Το Σάββατο θα συναντηθεί όλη η Ελλάδα σκοπός μας είναι να διασκεδάσετε να νιώσουμε ότι η πατρίδα μας έχει και τις καλές αναμνήσεις, εικόνες», σημείωσε η Στελλίνα Κονιτοπούλου.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442